Malé vyznání
Anotace: Pro mého přítele :)
Myslím na tebe dnem i nocí,
asi jsem v tvé moci.
Cítím, jak mi srdce bije,
jak svět kolem mě žije,
a přitom se čas zastavuje,
když se náš pohled spojuje,
při vzájemném dotyku,
při nejněžnějším polibku.
Chtěla bych tě pořád sledovat,
nedokážu odolat
a ani překonat
nutkání a chuť tě milovat.
Komentáře (0)