Podzimní nevěra
Jak šumění moře zní,
když listím procházím.
Jak křídla motýlů vypadá,
to listí, když opadá.
Stromy svá nahá těla,
napospas zimě odhalila.
A lidé ztrácí se v mlze,
já ve svých myšlenkách ztracená.
A ptám se sebe sama drze.
Proč sem ti nevěrná?
Zatím jen v mé hlavě,
ta nevěra přebývá,
a se mnou si hravě
stále dokola pohrává.
Bojím se toho,
(nebo snad ne?)
že se jednou z té hlavy dostane...
Přečteno 500x
Tipy 10
Poslední tipující: Marfuša, atty, xavian, Psavec, Bíša, mamina
Komentáře (5)
Komentujících (5)