Anotace: Pozoroval jsem ji, krásnou v polospánku, na co asi myslí, ptám se. Kdyby jen věděla, na co se chystám. Když tu náhle vstala a řekla " vím " .......
Kdybych psala jako vy.....tak nevím :o)
Ne, je to krásný, jen splétejte niti zase zpátky...
29.11.2007 20:02:00 | .K.r.i.s.t.y.
Kouzelný zážitek a krásný, až nepopsatelný pocit...to ve mně po přečtení zůstalo...
30.10.2007 23:23:00 | Lorraine
úžasně napsané...děkuji za pocit, který tvými slovy byl navozen :o)
30.10.2007 09:03:00 | Martinecka23
Krásná....hrozně moc.
Chtěla bych ti poděkovat za všechny tvé komentáře, vždy mi udělali radost... já s eomlouvám, že ti je nepíšu častěji, ale já neumím hodnotit....tipy to ano....ale neumím mluvit, natož psát, tak se nezlob:)...
29.10.2007 20:30:00 | Elizabeth-Lili
Úžasné, Ty lovče veršů nevšedních !
Tak lehce nikdo neloví,
kouzelníku se slovy.
Včetně krásné anotace.Supertípek.
29.10.2007 19:37:00 | spare