...Ty...On...Vy...
Absurdita
tohoto okamžiku
je téměř
neskutečná
Miluju Tě
Sakra ne...
Miluju Jeho!
A Tebe...
Mám Tě ráda,
ale čím dál
víc
nechci______
Prosím ne!
Netoužím zažít to
znova,
zase od začátku!!!
On mě zlomil
A Ty?
Uděláš to samý
a možná
to bude ještě
horší
Ne, nebude...
Nebo?
Dokázal bys mě rozplakat
milion a sedmdesát šest krát?
Schovám se
Vám...
Tobě...
Jemu...
(který je Tobě a který Jemu?)
Sobě...
.
..
...
Unikám,
ale ne nadlouho.
Je Vás na mě moc.
Obkličujete mě.
Mám strach!
Nechte mě jít!
Nenuťte mě
projít si TÍM...
Tolik to bolí
Nechci,
vážně už ne!
-
Milovat Vás oba
ve stejnou chvíli,
v jeden okamžik.
Myslela jsem,
že tohle nejde.
Vybrala jsem si
a zase zatraceně dobře
Ty...
říkáš: mám tě rád
- ale nikdy
jsi to nemyslel
UPŘÍMNĚ!
A pokud ano,
nikdy bys mě neměl
rád tak,
jako mám já Tebe.
Sám si řekl-
ještě jsem nemiloval
Jsem obyčejná
a najivní.
Jak bych to mohla
změnit?
On...
Je tak strašně jinej
než Ty!
Tak strašně stejnej
jako Ty!
nenávidím Vás za to,
že Vás tolik
MiLUJU,
ale nejvíc ze všeh
nenávdím
SEBE
Skáču a nikdo mě nechytá.
Co jsem já hloupá čekala...
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: Pauline Toywelová, Hesiona-Essylt, qpal, sad_girl, Sajurii
Komentáře (2)
Komentujících (2)