Miluju Tě...
Anotace: ...i přesto, že...
MILUJI TĚ !
MILUJI TĚ,
I KDYŽ SI ZAKÁZAL TO ŘÍKAT.
M moc
I intenzivně
L lačně
U umíněně
J jenom Tebe
U ukázněně
T troufale
Ě jedinečně
...láskou,
co si nenechám zakázat.
Přečteno 443x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)