Noční stíhači
Skutečnou náladou
sirovou
svou svobodou
hanebnou…
Hledám loď se zradou…
Náladu mizernou
mám…
Utek jsem šílencům,
ospalým milencům…
Neprojdou do snění…
Nevhodí do čtení…
Své osláblé návyky…
Nezvyklé zlozvyky…
Startuju motory…
Nechci znát názory,
nevšedních hlídačů,
Tvých nočních stíhačů…
Přečteno 379x
Tipy 11
Poslední tipující: Levandule, xavian, isisleo, spare, Bíša, Martinecka23
Komentáře (6)
Komentujících (6)