Snění
Pokaždé když večer,
ukládám se ke spaní.
Myslím na to,
jak šťastná jsem,
že jsem Tvou paní.
Píseň lásky,
nám hvězdy zpívají.
Já ukládám se k tobě,
drahý potají.
Nechci narušit Tvůj spánek.
ulíhám si k Tobě,
jak něžný vánek.
Spi sladce,
lásko jediná.
jsi poklad,
co na světě,
mé srdce má.
Přečteno 584x
Tipy 6
Poslední tipující: muškát, Janul-ka
Komentáře (3)
Komentujících (3)