Kdybych byl...
Anotace: pro tu,co je strašně daleko
Kdybych byl růží,
kvetu jen pro Tebe*
Kdybych byl písní,
Ty ve mě melodie*
Kdybych byl tlukot srdce,
v Tobě se neunavím*
Kdybych byl koloběh krve,
v Tobě se nezastavím*
Kdybych byl cit v prstech,
na Tobě ruce nechám*
Kdybych měl lék na rtech,
věčně Te líbám*
Kdybych byl stráží,
nehnu se od Tebe*
Kdyby jsme byli nazí,
k sobě přilneme*
Přečteno 750x
Tipy 31
Poslední tipující: fuu, pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, blue, Martanka, Kačík, on_my_mind, Husso Pasannen, Michal Kvido, Erion Fate, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)