Hřích bez viny
Hřích bez viny
Nebem se projelo spřežení červánků,
jak o závod uhánělo v příšeří,
s ním se chci svést k tobě, můj Beránku,
do horké náruče, do tvého přístřeší.
Zjihnu v tvých dlaních,
roztaju jak vločka sněhová,
propluju do tvého nitra beze zbraní,
budu zas holka bláhová.
Vsáknu se do tebe,
jako kapka vody do hlíny,
vzlétnu s tebou do výšin nebe,
prolnu se hříchem bez viny.
Přečteno 634x
Tipy 16
Poslední tipující: jedam, Lorraine, Monsignore, Bíša, Pišák, Romana Šamanka Ladyloba, Silent Storm, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (5)