Ztratil jsem srdce

Ztratil jsem srdce

Anotace: Písnička,ktrou jsem složil pro dívku svého srdce...

Ztratil jsem srdce
a teď už to vím,
jak vodu v řece
lásku nezastavím.

Já každý den,
jenom o Tobě snil,
cit proměnil v sen,
pak se probudil...

A pak jsem spatřil Tvou tvář,
tvůj úsměv prozářil zem,
já náhle všecko veděl jsem,
a pak jsem spatřil Tvou tvář
v pravdu změnil se sen,
chci zůstat lásky zajatcem
a ze Tvé lásky chci pít,
svojí hvězdě nablízku být.

Já za úsměv Tvůj,
všecko bych dal,
tak chviličku stůj,
chci zahnat Tvůj žal.

Já všecko co mám,
rád bych Ti dal,
/:snad to chtěl osud,
tolik jsem dosud
nemiloval/:
Autor Akrij8, 30.10.2007
Přečteno 758x
Tipy 3
Poslední tipující: xavian, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádhera...asi takhle bych já psala Jemu=))

31.10.2007 14:44:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí