jo, tak pro tohle máme slabost :D) šťastná je ta pro kterou je to psáno :D)
01.11.2007 16:55:00 | Duše zmítaná bouří reality
Dojímavé vyznání,
to mají ženy rády,
o to víc jsou zklamány
když se k nim otočíš zády..
Proto lásku udržuj,
v každém věku hýčkej
miláčku...
můj broučku...
do ouška jim říkej.
Hmmmm...
31.10.2007 22:29:00 | Pišák