Báseň pro tebe
Anotace: O lásce a jednom přání.
Báseň pro tebe,
zveršovat chci,
a sedět vedle tebe,
až do noci.
To je mé přání,
jež se asi nesplní,
možná ale se to jednou ve skutečnost promění,
kdo ví,třeba se naše sny v budoucnu vyplní.
Slunce celý den svítí,
obloha šedá je,
vydět rozkvetlé kvítí,
z toho se srdce raduje.
Komentáře (0)