bať neděl se !!!
Otevři dlaně
co na nich uvidíš
to chce k tobě
do srdíčka
a nedej se :o)))
tahleta básenka je teda fakt mňam ****
hihi roboti říkají ROM tak doufám že není
01.11.2007 12:50:00 | Nút
...jemná vílo..myslíš,že šeptání ti zbylo?
...řvi to kolem a na všechny,z podzimu uvidíš jen barvy,hudbu ze zimy...
..všichni musí mít naději,že je...
..tak ji dávej nahlas...
01.11.2007 07:52:00 | Žqáry
...láska by měla být vlastnictvím celé tvé duše, vlastně celého nekonečna a vesmíru ,protože je základní veličinou celého vesmíru a Božího stvoření...Hezký den Jirka Kavec
31.10.2007 18:19:00 | kavec