Spím
Hluboko
spím,vysoko
letím...
Ve svém snu
Tvé jméno nevyslovím..
Ve svém snu,
Tě neuspokojím...
Na sladko
spím,
na krátko
bdím...
v mém snu,
vše
si přizpůsobím..
V mém snu,
Tvou fotku
si vyfotím...
Teď opravdu spím,
já dobře to vím..
Závidíš mi to sladké spaní..
Pohladíš mé tiché snění..
Někam letím...
Co bude dál?
Sám nevím...
Spím unaven náladou...
Sním...
Obklopen záplavou..
Tvé vůně nádherné..
Tvým tělem pro
nevěrné….
Přečteno 480x
Tipy 16
Poslední tipující: Pišák, dream in emptiness, spare, isisleo, Zirka, Bíša, cevert, Psavec, Levandule, Martinecka23, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)