Vyznání II
Anotace: ...snad to bude dobré...
Z květů voňavého šeříku,
ustlal jsem své srdce…
…pro tvoji lásku…
…pro pár pomněnek z nejdelších nocí,
s polibky jedinkrát jsi se probudila…
…pro jediný okamžik…
…kdy z nebe padají kameny,
ze srdcí vyznívá tajná láska…
neříkám miluji tě…jen mám tě rád.
Přečteno 630x
Tipy 7
Poslední tipující: Milissa, Romana Šamanka Ladyloba, xavian, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)