Přestaň!!!
Anotace: chjo asik to ani není básnička jen mám takové pocity :( doma je zle a nevím co se děje ....
Je to pár minut,
vystupovala jsem z auta
Hlídáš mě ...¨
už dlouho, já vím
a moc se trápím
Nedělám zle, nic špatného,
nelžu, nekřivdím, nepodvádím
velký souboj v sobě svádím ...
Tvá nedůvěra mě jednou zničí
je mi z toho žití zle
Hlídáš mě...
¨
To se nedá
pořád říkáš to se poddá
Nezvládáš? já už také ne
přestaň nebo nás to zabije...
Komentáře (0)