Slečny
Anotace: Jen mě prosím tak moc "nekopejte"... díky :o)
Slečny
Je vás dost a přece tak málo,
hledám něco, co by za to stálo.
Nemám na sobě či v sobě nic, na co mohli jste být pyšné,
zavírám city pod petlici, do své duše hříšné.
Jste tak složité a přece prosté,
snažím se vás pochopit, snažím se posté.
Až přijde ta, kterou budu milovat a ona mě taky,
svážu ji a odvezu do Nové Paky.
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, amores peros, Gracia, B.a.r.b.a.r, 0-0, jitaaa, Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)