Vůně
Anotace: ...cítím se tak sama......a přitom tolik miluji
Všude kolem cítím tvou vůni, vůni která mě tolik vábí.
Kde je tvůj hlas? Kde jsou tvé doteky?
Co mě vždy něžně svádí.
Zase jsem sama. Proč musel jsi jít?
Já jsem tvou láskou, se mnou máš být.
Vždy když jsi se mnou, oči ti září.
Něhu a lásku vidím v tvé tváři.
Stejně tak u mě vídáš ji stále.
Proč v našem vztahu nejdeme dále?
Přečteno 469x
Tipy 7
Poslední tipující: mikyša, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, symphonicsoul
Komentáře (4)
Komentujících (4)