Vír snů
Do víru dní
na chvíli poslední
můj nápad Ti přiletí
on nezná náladu
když hledáš nádheru
posledních dnů
neodpoví na otázky
Tvé nevšední
jsem jeho vyslancem
náhodným ospalcem
ne nemám to pod palcem
jsem ten
co tak rád sní
občas na oko bdí
ne neuvidíš
ten smutný den
co tu leží
já Tobě nedovolím
být smutnou
když o Tobě sním….
Přečteno 646x
Tipy 21
Poslední tipující: cevert, Pišák, Lorraine, Andee, dream in emptiness, ta co bývala Andělem, spare, Psavec, Bíša, Ona a on, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)