Nejkrásnější z rán

Nejkrásnější z rán

Anotace: Je to asi jediná romantická báseň, kterou jsem v záchvatu čehosi napsala, prosím hodnotit schovívavě...

Ráno probouzí mě teplý jas
- ta blahodárná slunce záře,
já hladím tvůj hebký vlas
a líbám tvé něžné tváře.

Ty otevíráš hnědé oči,
svůj pohled na mě upíráš,
celý svět se se mnou točí,
když se na mě podíváš.

Všecko všecičko bych pro tě udělal:
Do lesa bych šel a rukama kácel stromy,
na poušť bych se vypravil a z písku stavěl domy.
Pro kousíček tvojí lásky
já bych v dešti v bouři venku stál
a jen o to, že tě ztratím, lásko, bych se bál.

A tohle všechno ty teď víš,
mé oči ti to pověděli,
ty za slzy se nestydíš
- v tu chvíli jsme si rozumněli...

Nic nezničí lásku naši:
Kdyby peklo začalo a kameny z nebe padaly,
nastalo temno a mrtví z hrobů vstávali.
Toho my se nebojíme
a s čistým srdcem můžem říct,
že milovat se budem o to víc.

Po vlasech jsme se hladili,
rty pomalu se dotknuly,
my dlouho jsme se mazlili,
až naše těla splynuly...
Autor major.siorak, 01.11.2007
Přečteno 526x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, Holis, vox animi, takova, Nút, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

paaani majore to koukam..je to nadherny fakt moc se mi to libi!!:)

15.04.2008 14:31:00 | vox animi

líbí

teda tak tohle bych do tebe nikdy neřekla je to mazec;)

16.11.2007 23:07:00 | Hagiela

líbí

jestli je tohle jediná romantická tak pokračuj prosím.. je nádherná :o))

01.11.2007 17:24:00 | Nút

líbí

:)

01.11.2007 16:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

líbí

Pravda pravdoucí...jediná romantická...a teď mi pověz komu je, drahá sestřičko?

01.11.2007 16:01:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel