Zabij mě
Anotace: ...je krásné být milován
Zabij mě něžně,
zabij mě rychle.
Nenech mně u tvých nohou trpět.
Odpokpni mě,
přitáhni mě,
dělej se mnou cokoliv.
Sama sobě se hnusím,
jak se k tobě platím po kolenou.
Zlomils mi křídla,
hořký smích mi ulpí na rtech.
Nejhorší je, že nemám tě za co nenávidět.
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, PoeziGirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)