Jsi jedem v mé krvi.
Jed jenž jsem s láskou přijala.
Jed bez kterého bych zemřela.
Koluješ mi v žilách.
Je čas skončit tu hru stokrát ohranou.
Jedniným pobybem dostanu tě pryč.
Už cítím jak mi stékáš po dlaních.
I s poslední kapkou však šeptám "miluji tě".