Nezáleží na té síle,
pokud přišel v pravý čas,
bude to Tvé dívce milé,
jinak šetři síly, hlas...
I slabý stisk dech jí zkrátí
touhou duše nesmírnou,
polibek dej, když jej vrátí,
máš vyhráno! Bude Tvou!
Zrychlený dech vášeň halí
do závoje poznání,
že máš šanci na cit stálý,
že je Láska "k dostání!"
DBV = dost bylo vřískání
02.12.2007 15:27:00 | Kozoroh 1
V náruči a obejmutí,
do hloubek se potopit,
vzájemně si hladit duši,
dech i při tom zatajit.
Pak do výšin zase stoupat,
tam se znovu nadechnout,
ve vlnách lásky se nechat houpat,
vydýchat spolu tu chvilku kouzelnou.
Ahojky Bobi
03.11.2007 11:02:00 | bobi bobie
s vypětím všech sil
pro krásu chvil
bude-li půst
pak dýchání z úst do úst
02.11.2007 15:11:00 | vodnař
Obejmutí je vždy krásné...s dechem, bez dech, bez velkého stisku, s velkým stiskem to je jedno, hlavně že obejmeš a myslíš to upřímně...
02.11.2007 14:53:00 | ta co bývala Andělem