Papír s básničkou
Anotace: ...kam až tak doletí?...
Ve větru unášen slabou touhou,
povznesen nad všechny okolní stíny,
jen potichu si poletuje,
proužek papírku s básničkou z lásky.
Netuší, kde jeho konečná adresa,
letí od člověka k člověku,
od srdce k smutnému srdci,
které stejně neví, že to vše je pro něho.
Adresát skutečně s láskou neznámý,
jen polibek s básničkou ve větru se vznáší,
jedny rudé rty vtiskly ho na kraj,
prý leť a najdi to co hledám...
prý leť a najdi to co hledám...
Přečteno 407x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry, Bíša, xavian, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)