Zlomené srdce
Anotace: Jak bolí nešťastná láska???A zlomené srdce???
Zlomené srdce M.K.
1)Rozbila mi srdce,
na tisíc malých kousků,
rozprášila po kraji,
a pohodila z mostu.
2)Srdce zlomené přes koleno,
zdechle leží na zemi,
a moje nahé bílé tělo,
je skroušené zdá se mi.
3)Je ze mě jen vzpomínka,
duše beze smyslu bloudící,
sem jako černá hodinka,
v níž oči kdysi zářící.
4)Poslala mě z Karviné,
v pytli na odpadky,
snad v krabičce od sirek,
odkud není cesta zpátky.
5)Koupila mi jízdenku,
snad v ten večer páteční,
do utrpení a do temnot,
ten lístek nebyl zpáteční.
6)Zanechala ve mně,
jen prázdnotu a utrpení,
tvář zkřivenou bolestí,
nádobu bez naplnění.
7)Sem v kozelci svázaný,
bez možnosti mluvit,
zničený a bezbraný,
láska začíná mě studit.
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)