Host
svá přání nesplněná
podoba zaplněná
ústy dnes nevyslovíš
mé city nepochopíš
útokem bereme do noci své snění
příběhy rozličné
co s námi letí
hranice bdění jsou nedohledné
jak snění naše
neprůhledné
setkání v nočních něžnostech
obchody pod deštěm
na schodech
vyšplhám na nejvyšší most
ráda to přivítáš
budu tvůj host...
Přečteno 318x
Tipy 15
Poslední tipující: isisleo, Martinecka23, okapovaroura, Lorraine, Zirka, Bíša, Sima, Psavec, Pišák, spare, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)