Moc hezká básnička, Tayo!Taky Ti tu jednu dám!
Já jsem Zoro mstitel,
postrach lumpů všech,
a krásy žen ctitel,
té, co bere dech,
a polibky jim loupím,
své srdce za ně dám,
však nejsem zas tak hloupým!
Svou masku nesundám!
Hele, co to mělo být s těmi suchary v mém komentu?
10.11.2007 18:47:00 | Kozoroh 1