Věčný plavec
Anotace: tak samozřejmě se skrytým významem... nebrouzdám někde u jadranu:o)
Nevěděla jsem a dosud nevím.
Nemohla jsem si vybrat.
Váhala mezi dvěma břehy...
(přitom jeden byl jak druhý...)
Plavala tam a zase zpátky...
Přitom jsem nikdy neměla výdrž.
Břehy teď zmizely.
Z mých očí... k nedohlednu...
(V srdci však stále...)
A já?
Jsem věčný plavec.
/Bez ostrova naděje v zorném poli/
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: prostějanek, xavian, okapovaroura
Komentáře (1)
Komentujících (1)