Môžeš prísť
Môžeš prísť
už to nebolí
Môžeš prísť
už to nebodá
v zápisníku pamäti
odškrtnutá nehoda
Srdce smútkom skľúčené
prežilo to lúčenie
Môžeš prísť
už to nebolí
už to nebodá
Môžeš prísť
už je pohoda
Ublíženie na duši
podmienečne trestané
už mi pamäť neruší
už to páliť prestane
Môžeš prísť
oheň ráno zhasol
už to nebolí
hnev sa zmenil na soľ
Přečteno 337x
Tipy 17
Poslední tipující: prostějanek, okapovaroura, recht, Žqáry, edita K., Psavec, Lorraine, Bíša, no, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)