Anotace: ......
Krásná!
Taky jsem si dovolil něco ze své zahrádky.Snad se neurazíš!;o)))Na podobné věci se strašně krásně a snadno veršuje...Tak jsem si taky dovolil!
K mému Já je klíč basový,
co s upřímností ladí.
Pokud si najdeš takový,
snad můžem se mít rádi!
Hluboké tóny lékem jsou,
co rány srdce léčí,
až náhle zazní ozvěnou
a Tvé chce bráti ztečí!
Sněženky první zjara až
ukážou kvítky svoje,
tu jedinečnou šanci máš,
pak možná budeš moje...
Až petrklíče otevřou
tu branku jara zas,
přijď za mnou s něžnou touhou svou,
a tu mou uhlídáš!
29.12.2007 16:54:00 | Kozoroh 1
Skály se otvírají
vždy s jarem
(to my baby víme)...
však lidská srdce?
ty i mimo čas
pootevřít smíme...
(jen to správný
zaříkání,
pak se nikdo
neubrání, chichi :o))
06.11.2007 15:02:00 | Cecilka