Anotace: ...co teď,když odmítla jsem tvoji rudou růži...
Tak se ho snaž prostě nějak utěšit...a sebe taky! ;-)
04.11.2007 21:32:00 | Chancer
Co se dá dělat? Láska musí zasáhnout obě srdce...prostě mu řekni, že se k sobě nehodíte, že není ten pravý. Nic mu nevnucuj, jen slušně a v klidu řekni to, co jsem napsal a dej mu pusu na rozloučenou! ;-) Anebo můžete být jen dobří přátelé...
03.11.2007 11:43:00 | Chancer
Kdybych byl tím klukem,na pivko zajdu a hlavu vymeju.
Kdyby Tebou netrápím se a žiju.
03.11.2007 09:19:00 | Comparare