Lásko!
Anotace: pár vět, které by mohly také tvořit píseň. Hudbu mám v uších:)
Nechte mě žít,
vidět a snít,
ach sen,
je to jediné,
co můžu mít.
Lásko, tak uskutečni sen můj...
Lásko, chci být i ve dne tvůj...
Lásko, mám sny o nás dvou...
Lásko, tak spadni na zem mou...
Lásko, prožijeme lásku svou...
Ach lásko!
Přečteno 487x
Tipy 4
Poslední tipující: IvoMaria, Martíneček, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (3)