Prosím, řekni...
Anotace: Je to jako kdybych otevřela bránu do jiného světa.. Naprosto fascinující pocit. Neuvěřitelný... alespoň pro mě... Fakt...
Slov netřeba
jen něžný dotek
konečků prstů
ve vlnách kolébá
po roztouženém těle
zavírám oči
a ochutnávám
směle..
/volná jako pták/
Jako sen
z jiného světa
vedeš mě za ruku
do sládkého ráje
pro mou
prosmutnělou duši
tam i zpět
s úsměvem
/že mi prý sluší/
moje tajné kouzlo
moje skryté přání
prosím, řekni
že se mi jen nezdáš...
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, xavian
Komentáře (1)
Komentujících (1)