Anotace: Tahle básnička nemá s relitou nic společného, ale věnuji ji všem nešťastným láskám.
Upřímně řečeno, taky nechpu toho, kdo tadytakhle řádí..jestli v tom nebude nějaký kamínek u někoho v botě...Sunny: kašli na hodnocení, přeci nepíšeš kvůli těm procentům, se kterými se dá tak snadno manipulovat ! Povznes se nad to a budeš rázem ještě více svobodnější. Přeji Ti hodně hezkých básniček !
25.05.2006 17:37:00 | skaj
Super! Nemám dostatek odpovídajících opěvných výrazů .... však už se taky blíží půlnoc. Dám bez keců 100, protože víc dát nemůžu.
16.11.2005 23:18:00 | MATT