Neubráníš se
Anotace: asi jsem se zbláznila :o)
K podvečeru u zrcadla
z nebes náhle hvězda spadla
sebral jsi jí zavčasu
dal jsi mi jí do vlasů
Tančila tak vesele
až se stala popelem
čas se nekonečně vleče
z očí řasenka mi teče
Říkám stále stejné věci
nikdy nezapomneu přeci
je to převeliká škoda
vše odnesla tichá voda
Kvůli tobě milý zlatý
pověsím se za paty
aby jsi mě zachránil
a víc už se nebránil
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Plato
Komentáře (0)