Vlak
Anotace: už ani nevím,co sem psát :o)
Stále čekám na perónu
na svůj modrooký vlak
překračuji nebezpečnou zónu
pomalu mi stoupá tlak
Ještě nedávno mě vozil směle
byl to luxus věru
však potkala jsem nepřítele
jež vyhodil mě v Peru
Amplión jen dlouze mlčí
nikde vlaku není
srdce touhou tiše skučí
má tři měsíce zpoždění
Komentáře (2)
Komentujících (2)