Vzpoura!
Žiju dnem a žiju nocí,
bez přítele, bez pomoci.
Chci být sama, nebo s Tebou jen?
Pochopí jen ten, jež zasvěcen.
V srdci jakýs spor se vzdouvá,
není-liž to ňáká vzpoura?
Člověk říká: "má, či nemá",
když jde "na věc" tak je němá.
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Venessa, Naracca, Bíša, embryo v hlave
Komentáře (4)
Komentujících (4)