Pohřbívám Tě...
Srdce mé
Ničí ta bolest
Svědomí své zpytuji
Těžká bolest mojí vášně
Pořád Tebe…miluji
Pohřbívám svou temnou duši
Bolest z lásky – ta jí sluší
Pohřbívám své tělo
Které Tě tak chtělo
Pohřbívám Tvou lásku
Nad obočím vrásku
Pohřbívá Tě srdce mé
Jež bylo tak dlouho Tvé…
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Kanzy, blue, Pišák, Bíša, Me.lou.ne.ček
Komentáře (3)
Komentujících (3)