Trvá to hodně dlouho, než člověk opět zvedne hlavu a může říct s hrdostí zkončilo to ....
musím dál žít.
Je to někdy nekonečné, ale nakonec zjistíš, že trápením si jen ubližuješ.
Chce to čas, nečekej, že to bude hned, mluvím z vlastní zkušnosti...
A bojuj!!!
04.11.2007 08:29:00 | Pišák