mám-nemám
Anotace: S vášní se tedy nechám tebou polikat. Nemám co stratit ani jak ti lásku vyvrátit. Už není návratu jsem celá z porcelánu a čekám až tu krůstu odhazovat budu.
Moje ruce splívají s tvými a
naše těla jsou jen jedno.
Jedno jediné-celé bílorůžové.
Moje city jsou zmatené.
Nevím jak dál...
Oddat se nebo se strachem uléhat vedle tebe.
Mám pochybnosti, ale miluji tě dosti.
Naše láska nemá překonání-nemá stání.
Pořád je v pohybu a jde směrem k míru.
S vášní se tedy nechám tebou polikat.
Nemám co stratit ani jak ti lásku vyvrátit.
Už není návratu jsem celá z porcelánu
a čekám až tu krůstu odhazovat budu.
Pak nebude překážky
a mezi námi budou blesky-třesky,plesky.
Ty blesky, co vášeň provází a lásky si cení.
Pak nebude překážky...
Komentáře (1)
Komentujících (1)