Hrst květin II
Hrst květin z bezedných světů,
kde slzy přecházejí v pomalý žal,
do nebe se svojí duší posílám,
modlíce, abych našel toho pravého adresáta.
Mnoho poupat rudých růží, nejeden sen,
pár stvolů lodyhy, svázány bílou mašlí,
uprostřed nebe jen čekám a čekám,
až ten pravý adresát přijde a řekne:
" Mám tě rád..."
Jen hrst květin z tohoto světa,
mohu ti k nohám položit a říci:
" Mám tě rád..."
Přečteno 369x
Tipy 12
Poslední tipující: xavian, Psavec, Bíša, Najlin, Milissa, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry
Komentáře (4)
Komentujících (4)