Nepovedená středa, fajn pátek...
Anotace: ...brm brm brm... bzzz, haf, mňau.
Odraz v okně vlaku
je němý film
přístupný jen tvému zraku
sic němý a bez titulků
a přece víš přesně,
co nastane v příštím záběru
Klidně zmáčkni stop
než najdeš svý spodní prádlo
/kde sakra je?/
...asi někam spadlo
Myšlenkami poletuj
všude kde můžeš,
teď nikde není vstup zakázán,
všude je otevřeno dokořán...
Usmíváš se na svět
a on se směje na tebe
život je mnohem víc
než blankytný nebe,
nepovedená středa
a fajn pátek...
Pojď, uděláme svůj vlastní svátek...
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Neexistujíc a její ruce od krve
Komentáře (3)
Komentujících (3)