První sníh
V noci se mi zdálo, že padal sníh,
nebyl studený, ale hřál.
Jako by chtěl zakrýt hřích,
ale velmi rychle tál...
V noci se mi zdálo, jako by mi rostla křídla,
připadala jsem si jako anděl.
Chvíli jsem se bála, abych nenastydla,
ale Tys mě tak krásně sváděl...
V noci se mi zdálo, že nic jiného už není,
byli jsme jen My a sladké opojení.
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore, Michael František, Janul-ka
Komentáře (1)
Komentujících (1)