Motýlek v mé dlani...
Mám v ruce oblázek,
z nebe...
duha na obzoru svítí,
před očima obrázek,
tebe...
ve vlasech máš kvítí,
cítím tvůj dech,
prsty se mi chvějí,
vidím na tvých rtech,
jak moc mě chtějí,
ale když ty sedíš,
na oblázku v mé dlani,
možná že ani nevíš,
že nejsem jenom zdání,
možná že já ani nevím,
že nejsi jen v mé dlani,
že s obrázkem sám tu sedim,
když ty jsi k mání...
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: zena, blue, xavian, prostě Zuzana
Komentáře (2)
Komentujících (2)