musíš to cítit
Anotace: čti mezi řádky :))
čtení mezi řádky vyčerpává
řekla bych to jednoduše..
jenže lásku nelze definovat.
ani braillovo písmo ani morzeovka nezachrání...
to, co jsem chtěla, nepomůže...
čtení je na nic!
musíš to cítit...
říkám si tiše.
musíš to cítit ve výdechu
ve slovech co plynou...
ve větru který šeptá...
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteSkull, Walentine
Komentáře (2)
Komentujících (2)