slzy kanou
Anotace: když ten kdo nám ublížil muže utěšit náš zármutek
proč se to stává...
v lásce, že jeden umírá mezitím co druhý žije?
je to strašné když to bolí...
když výkřiky jsou němé.
slzy kanou po tváři,...
vyník tiší vzlyky.
hledat utěchu v zakázané náruči.
jen mě nezabíjej...
Přečteno 501x
Tipy 1
Poslední tipující: Levandule
Komentáře (1)
Komentujících (1)