Láska

Láska

Anotace: noci, kdy nemůžu usnout udělají své =)

Hluboká jak temná studna
Daleká jak hvězdná obloha
Slepá jak mé přivřené oči
Osudová jak já v očekávání
Osudná jak zapomenutý nůž na dopisy
Naplněná jak přelitá sklenka vína
Ztracená jak bloudění v neznámu
Životní jak upsání se ďáblu
Nenaplněná jak moje zbytečné city
První jak nadšení z dětských krůčků
Poslední jak konec bez pointy
Autor Zápěstí, 04.11.2007
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, Skaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel