Spinkej v růži
Anotace: psáno v melodii písně Falling slowly od Glena Hansarda a Markéty Irglové...to optimistické je pravdivé, to, že bych běžel za jinou, bych nikdy neudělal...
Spousty tónů,
v bodě zlomu,
kdy oči uplavou,
strach se svou vůní,
skončí v tůni,
mých vyplakaných slz,
srdce na dlani mám,
šípy zapíchám,
ať vykrvácí,
pojď zpět sem za mnou,
se svojí něhou,
ať nehledám,
zpřízněné rudé rty,
a hříšné sny,
s jinou osobou,
spinkej v růži,
plné múzy,
vrať se zpět ke mně,
dlouhé vlásky,
vraždí mé vrásky,
vrať se zpět ke mně,
cestu znáš a klíč máš,
znamení jen dáš,
ty a já splynem' v nás,
pojď zpět sem za mnou,
se svojí něhou,
ať nehledám,
zpřízněné rudé rty,
a hříšné sny,
s jinou osobou,
bloudím černou tmou,
jdu za jinou,
srdce k mání mám,
dej mi rudé rty,
a hříšné sny,
s tvojí postavou,
spinkej v růži a,
s tělem múzy,
spinkej se mnou,
jenom Tebe, moje Lele...
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapika, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)