Zase ona
Její něha sladce mě hřála,
s vášní se oddala, se mnou si hrála.
Dala mi zkušenost,
já jí zas nevinnost.
Pak se mi ztratila jak přelud snový,
musím žít bez ní, hrozně to bolí.
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Plato, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)