Jiné jméno
Můžeš mě
schovat ve dlani
a obejmout mě
dýmem z cigarety
(jsem unavená lety)
usmát se a přitisknout
k sobě co nejblíže
to všechno můžeš
být králem
stavu beztíže
nad tím, že jsem s tebou
tenhle večer tady
to všechno můžeš
i milovat se můžem
(kolem tají ledy)
tisíckrát můžem
po lopuchovém listí
tancovat čtverylku
- naposledy
dotknout se mě
na mém zátylku
to všechno můžeš
jenom to jediné
- je moje srdce
...promiň
obsazeno
Navždy je v něm
vryté jiné jméno!
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: janewe, Pišák, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)